avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA documente necesare inscriere ROI
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

documente necesare inscriere ROI


buna,
stie oare cineva sa-mi spuna EXACT acte imi trebuie pentru inregistrarea in

ROI?daca firma are doi asociati romani;dar daca are doar unul si acela este strain?
Cel strain mi-a trimis deja un cazier judiciar emis de politia din italia,este valabil?
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 19:03, 21 Iulie 2010
Pt firma cu 2 asociati romani cazierul lor.
Pt cea cu un asociat strain trebuie cazier emis de politia romana. El se elibereaza de imputernicit din RO prin procura.


"Cetăţenii străini, persoane fizice nerezidente în mun. Bucureşti, care doresc obţinerea certificatului de cazier judiciar în vederea înscrierii în Registrul operatorilor intracomunitari, se pot adresa, prin împuterniciţi, următoarelor unităţi de poliţie, în funcţie de locul de domiciliu/reşedinţă al împuternicitului:
Documentele necesare:
a) buletinul/cartea de identitate, care atestă locul de domiciliu/reşedinţă a împuternicitului în mun. Bucureşti;
b) copie de pe actul de identitate al titularului;
c) cererea tip, completată cu datele de stare civilă ale titularului;
d) timbre fiscale în valoare de 2 lei;
e) dovada plăţii taxei de eliberare a certificatului, în valoare de 10 lei;
f) procură autentificată în condiţiile art. 31 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 290/2004 republicată, privind cazierul judiciar. Procura trebuie să fie redactată în termeni clari, din care să rezulte datele de stare civilă ale titularului şi ale împuternicitului, scopul şi durata mandatului.
Procura notarială se va reţine în original dacă este emisă doar pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar; în cazul în care este emisă şi pentru alte scopuri, se va reţine o copie a acesteia, care se va ataşa cererii depuse."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoana juridica straina cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua, Actionarul nostru majoritar este o persoana juridica straina. Putem solicita cazier judiciar pentru aceasta persoana, necesar pt inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Model imputernicire si solicitare caziere judiciare ANTONG ANTONG Buna seara, Societatea la care lucrez (o sa-i spun societatea A) are capital privat strain in procent de 100%. In statul societatii comerciale romane A ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoana juridica nerezidenta carsti carsti buna ziua, va rog sa ma lamuriti cum pot obtine din Romania certificatul de cazier judiciar al unei persoane juridice nerezidente. mentionez ca imi este ... (vezi toată discuția)