:OIn data de 20 07 2010 in jurul orei 16;30 ,ma deplasam cu autoturizmul catre domiciliu ,in drum am intlit un echipaj de politie ,mentionez ca se aflau pe trotuar satnd de vb cu cineva ,monent in care am trecut de ei a fluierat dupa mine chiar alergand ,am oprit m-am dat jos din autovehicol la care agentul imi sp sa intorc masina si sa vin la ei .Am intors si m-am deplasat la echipaj ,ajuns lg ei m-am dat dinou jos ,intretimp cerandumi actele .
Am intrebat mitivul pt care m-au oprit ,si raspuns ;aaa u esti ala cu masina jmechera ti-am sp ca am grija de tine ( ulterior cu cateva zile in urma am fost oprit tot de el si m-a sanctionat ca nu aveam instinctor ,atunci acelasi lucru iti i-au talonul ,dar am scapat ca a trecut in vitezoman si i-a trecut chefu de mine ,sp lasa ca am eu grija de tine ) gata te-am ars ,mi-a retinu talonul pt folie ne omologata ( folia era ALFAR ROM TRANS PITESTI CU CERTIFICAT ;RAR-OCP :NR 2873,dar montata de mine .,si pt pozitie ne corespunzatoare a nr de imatriculare (nr de inmatriculare era montat pe bara din fata in centru ( nu trebuie sa fie cu 2 cm mai sus ) si pe bara din spate tot pe centru ( cu 10 cm mai sus si sa fie iluminat ) eu nu mai am lampile de la nr pt ca am modificat bara pe spate si am pus o banda cu 4 leduri albe sa lumineze nr ( mi-a sp ca e ilegal ect )
La un momendat m-a chemat sa semnez pv si-am sp ca nu semnez (agentul imi scrisese si autorizatia de circulatie pt 15 zile ) i-am sp ca nu semnez sa enervat si a inceput sa ma jigneasca ,ba sobolane ba prostule tu crezi ca stau la discuti cu tine ,si mi-a zmuls numerele abuziv de pe masina si chiar indiund unu din ele si mi-a sgriat si bara ,apoi ma pus sa deschid portiera di spate si mi-a zmuls din folia de pe geam continuid cu amenintari si ca vreau sa ne batem ....dupacare a modificat si autorizatia de circulatie .apoi a oprit un martor din trafic si a semnat ca a fost defata .
Vreau sa fac ceva ca mi-a dat o amenda enorma de 2520+8 puncte de penal;izare ,si sunt si fara autovehicol pt ca nu pot circula far nr
ma poate ajuta cineva cu ceva informati ?
As vrea sa fac si o plangere penala inpotriva agentului ,dar nu stiu cum e bine ,mi-e ca mi pun in cap .
Cel mai recent răspuns:
dughici85 , utilizator
21:54, 21 Iulie 2010