Pisi Mia 
	    	Utilizator

Pisi Mia 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Conform codului muncii nu au voie sa iti desfaca contractul de munca timp de un an de la revenirea in campul muncii, dupa concediul de crestere al copilului.
Dar dupa....iti pot faca zile amare daca vor sa scape de tine....si eu am trecut prin asta si timp de un an si jumatate dupa revenirea din CIC, au facut tot ce au putut sa ma determine sa plec. :((
 andreiuta 
	    	Utilizator

andreiuta 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 aqua80	                   

Pe data de 10 iunie ac baiatul meu face 2 ani.La firma unde lucrez se fac restructurari incepute in dec 2010 continuand si in martie ac.Se schimba inclusiv ... (vezi toată discuția)
	                    aqua80	                   

Pe data de 10 iunie ac baiatul meu face 2 ani.La firma unde lucrez se fac restructurari incepute in dec 2010 continuand si in martie ac.Se schimba inclusiv ... (vezi toată discuția)

alina_vi	                   

Buna ziua
Dupa ce perioada de timp pot desfiinta postul unei salariate venite din crestere si ingrijire copil?  (vezi toată discuția)
	                    alina_vi	                   

Buna ziua
Dupa ce perioada de timp pot desfiinta postul unei salariate venite din crestere si ingrijire copil?  (vezi toată discuția)

mirany	                   

Buna ziua, 
va rog sa ma ajutati cu un raspuns: acu dupa ce a implinit copilul 2 ani am vrut sa revein la vechiul servici numai ca surpriza: \"s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
	                    mirany	                   

Buna ziua, 
va rog sa ma ajutati cu un raspuns: acu dupa ce a implinit copilul 2 ani am vrut sa revein la vechiul servici numai ca surpriza: \"s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)