avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport disciplinar

Buna ziua,

Mi s-a intocmit un raport disciplinar de catre superiorul meu, in consecinta fiind invitat la Dept. de Resurse Umane peste un numar de zile pt a lamuri chestiunea. Precizez ca nu stiu ce contine acest Raport si mi s-a refuzat punerea la dispozitie a lui, desi am cerut in mod express acest lucru, pt a-mi pregati eventuala argumentatie.
Mi s-a precizat ca la momentul intocmirii comisiei si inceperii discutarii raportului voi putea sa-l vad.
Doresc sa stiu daca este legal sa ti se refuze dreptul de a vedea ce contine acest raport, inaintea dezbaterilor.

Multumesc

Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2010
coromadaniel, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventarierea documentelor de resurse umane eduardvl eduardvl Buna seara, Rog respectuos un raspuns la urmatoarea speta: Exista vreun ordin expres (hotarare, ordonanta, lege etc.) privind inventarierea documentelor de ... (vezi toată discuția)
Contestare schimbare din functie in sistemul militar catalin975 catalin975 Cu data de 31.12.2012, un post de conducere, ex. [b]sef serviciu II[/b], este radiat iar cu aceeasi data se infiinteaza [b]sef serviciu I[/b], cu un coeficient ... (vezi toată discuția)
Refuz ordinul direct al sefului ContSters173568 ContSters173568 Buna ziua, As avea urmatoarea situatie: Seful meu ma invita la sedinta cu departamentul Resurse Umane pentru a seta un plan de actiune. Refuzul ei ... (vezi toată discuția)