avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care ar fii pretul, aprox.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care ar fii pretul, aprox.

m-ar interesa care ar putea fii pretul unei case baranesti din lemn cu trei camere 4 pe 4+hol+camara. In judetul Brasov, la sat 15 km de Brasov, teren 400 m2. Nu are baie, nu are apa, se poate locui...dar ar trebuii renovata.Nu este intretinuta.....Contract de vanzare cumparare care se va rezolva in familie...mama mea fiind si ea mostenitoare.
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 12:48, 26 Iulie 2010
dati-o la o agentie imobiliara si va vor da relatii si cu privire la pret

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce pret sa vand casa? LeeAna LeeAna Cum ziceam la alt subiect,am primit mostenire o casa .Vreau sa fac succesiunea apoi s-o vand.O sa va dau detaliile cat mai complete despre casa,poate imi ... (vezi toată discuția)
Interpretare la succesiune acces la hol si camara 2014Elena 2014Elena Buna ziua, Mama mea impreuna cu fratii au decis sa faca succesiunea dupa parinti la casa , anexe , curte si gradina cu vanzarea proprietatii unui nepot. S au ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unei case nationalizate ContSters309411 ContSters309411 Salutari tuturor.Numele meu este Gelu si as dori sa ma ajutati in a lua o decizie.Am o idee de afacere si binenteles imi trebuie un spatiu asa ca din toate ... (vezi toată discuția)