avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca timp partial - indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca timp partial - indemnizatie crestere copil

La firma la care lucrez lucrurile nu stau tocmai bine, afacerea nu merge, contributiile nu sunt platite de 2 luni. Daca mai am un alt contract la o firma cu timp partial, ma pot baza pe acesta pt indemnizatia de crestere copil, in caz ca firma la care am CIM cu norma intreaga da faliment? In OG 148/2005 cu toate modificarile nu am vazut vreo referire la norma intreaga, doar la cele 12 luni inainte de nastere. A mai trecut cineva printr-o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: delilah , utilizator 21:36, 27 August 2007
Multumesc frumos pentru raspuns! Deci cele 2 contabile experte ar trebuia sa se documenteze mai bine? Ca cel putin una dintre ele aproape m-a convins ca nu stiu sa citesc bine.
Contabilii se izbesc de legi, dar asta nu inseamna ca devin juristi. Problema indemnizatiei nu afecteaza contabilitatea firmei in nici un fel, asa ca nu au cum sa fie la curent cu legea ...
Ok, dar una dintre ele ne calculeaza salariile, statele le intocmeste si se ocupa de toate celelalte probleme legate de salarizare, concedii etc.
Ok. Se ocupa de salarizare dar se ocupa de indemnizatii ! Astea sunt platite de stat si nu de firma ...
Multumesc pentru raspunsuri. Acum m-am mai linistit.

Alte discuții în legătură

Cic/indemnizatie/norma fractionata andreea.ilic andreea.ilic Buna! in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil florentyna florentyna Am si eu o problema. Sunt insarcnata in 3luni si pa preocupa urmatorele probleme: - in cazul in care in urmatoarele luni ma da in somaj, mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului crisgeulik crisgeulik Buna seara.Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine.Sunt angajata ca lucrator comercial la o firma publica cu jumatate de norma si la alta firma cu 2 ore ... (vezi toată discuția)