avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... asociati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

asociati

Multumesc!
Cu multa stima L.C.

PS "E cam incurcata situatia si cam multe de spus, dar poate are cineva rabdarea de a citi aceste randuri si sa imi dea si mie un mic raspuns..."
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
LORENA.C, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 14:44, 26 Iulie 2010
Incurcata rau.Dupa mine asociatul cu cel mai mare aport sa-si faca o firma la care sa fie asoc unic si sa-si transfere clientii si contractele pe ea.Celalalt nu va avea cum sa-l impiedice si in timp ramanand fara clienti o va baga in insolventa sau va vedea el cum va scapa de acea firma.Ca sa-ti dai un asociat in judecata ca cere prea mult pt partea lui e ... aberant! parerea mea!
Multumesc pentru sfat.
In primul rand ar trebui sa se retraga din firma si apoi sa isi deschida alta cu acelasi obiect de activitate, pentru ca altfel aduce atingere legii concurentei, nu-i asa?
propun sa te retragi din firma dupa care sa infiintezi alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help-raport de evaluare anasm anasm Vreau sa infiintez un SRL si sa aduc aport in natura imobile.Pentru asta este nevoie de un raport de evaluare.Imi aleg eu evaluatorul sau il numeste ... (vezi toată discuția)
Insolventa , lichidare , dizolvare srl Z.A.G. Z.A.G. Buna seara. In primul rind as vrea sa va relatez situatia in care sint : in dec.2008 am deschis un bar(srl) impreuna cu sotul meu in care eram asociati si ... (vezi toată discuția)
Asociat cu figuri..... dch dch Buna ziua Sunt administrator si asociat al unei firme, infiintata in urma cu aproape 2 ani. Firma are 4 asociati. cu parti sociale egale. In luna iulie, 2007, ... (vezi toată discuția)