Am un apartament pe care il vrea doar sotul desi avem dreptul amandoi in mod egal . S-a incheiat procesul pe care l-a deschis el in ianuarie si abia acum i-a fost respins pentru ca el nu a platit taxa de timbru de vreo 7000 de ron . Eu am cerut sa ne intelegem si sa-l impartim , el este obsedat ca este proprietar , asta dupa vreo 15ani de la divort. Apartamentul a fost dat de la o fabrica prin 1990 cum erau legile pe atunci si este pe numele lui . Eu la Termica am datorii de 3500 ron caldura si 6000 penalizari . Vor sa ma dea in judecata ca sa-si recupereze banii. Aici am locuit eu cu copiii deci ar fi datoria facuta de mine, dar nu stiu cum se poate rezolva cu apartamentul atata timp cat un om(imaginarul proprietar) nu intelege situatia?
El este hotarat sa faca rost de 7000 de ron si s-o ia de la capat cu procesul , am si eu un avocat si a incercat si avocatul lui sa-l convinga ca are dreptul la cel mult jumatate (tinad cont ca 15ani numai eu am avut grija de apartament) ,
Ce poate sa mai faca si Termica impotriva mea ? in acest caz?SAU
ce pot sa fac eu sa mai aman situatia , oricum vreo 8 ani m-am debransat partial si de 2 ani total , am murit de frig in casa .
Teoretic este corect ce ma sfatuiti , dar cand esti amenintat de persoane pur si simplu iesite din comun , care in societate sunt extrem de interesante si bune pentru toata lumea , iar acasa MONSTRI .
Sunt cazuri rare dar exista si unul este acum pe capul meu . El prefera sa ramana fara nimic sa ia termica sau cine o fi tot . Daca ma vede pe mine si numai pe mine in strada sau ceva chinuit , nenorocit. In momentele lui de nebunie nu-l intereseaza de copii sau ceva . Dar omul inginer si extraordinar de baiat bun in societate.
Oricum o sa tin cont de raspuns.
Divort, drept partaj.
avoovi
Sunt casatorit de 25 ani si in nebunia pandemiei, sotia s-a hotarat sa intrerupa relatia, plecand la ma-sa si amenintand cu divort si partaj. Mentionam ca ... (vezi toată discuția)