avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm

sal cine ma lumineaza si pemine:(cu privire la modul de notare? la 97 de puncte pt cei de anul trecut kre au intrat ekivala nota 7.48 iar in grile nu a luat nimeni 8 sau peste 8 asa k............... faceti ma si pe mine sa inteleg:D bafta tuturor
Cel mai recent răspuns: ContSters44854 , utilizator 22:44, 28 August 2007
1) 80 de puncte este punctajul minim pt a se trece de proba I eliminatorie: proba de cunostinte juridice

2) aceeasi proba constituie 80% din nota finala, pe langa 10% testul de rationament logic si 10% interviul

prin urmare daca obtii 80 de puncte si aplici formula matematica de calcul de fapt ai 6,4 din media finala, medie finala care insa, potrivit regulamentului de admitere, nu trebuie sa fie neaparat peste 8.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)
Sistem notare inm catarita catarita Buna, aveti idee cum se calculeaza nota ptr admitere la inm, adica daca iei 8 la grila si 3 la logica(notele minime stabilite) cat poti lua la interviu si cum ... (vezi toată discuția)
Pentru cei care au fost la testarea logica danik danik cat de accesibile sunt testele? sunt cu admis respins sau pe baza de note? se face o medie aritmetica cu nota de la testele grila? la ce interval de timp se ... (vezi toată discuția)