avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Colegiul Consilierilor Juridici din Cluj
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Colegiul Consilierilor Juridici din Cluj

Buna seara, o rugaminte, daca stie cineva adresa si un numar de telefon al Asociatiei Colegiul Consilierilor Juridici Cluj. Am inteles ca s-au mutat de langa Curtea de Apel, nici pe net nu am gasit nimic concludent. As vrea sa ma inscriu si nu pot sa-i gasesc. :coffee:
Merci
Cel mai recent răspuns: dave26 , utilizator 12:50, 29 Iulie 2010
0264- 599935
sunt pe str. Pavel Rosca nr. 2, langa Judecatorie
e-mail: ccjcluj@yahoo.com
Merci mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc arhiva unei societati care s-a desfiintat ? Adinamonik Adinamonik Firma se numea..Societatea Comerciala Industrie Mica si Prestari Servicii S.A. Turda. Lichidatorul , RTZ&Partners SPRL spune ca nu stie nimic despre ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhiva grup santiere constructii cluj-napoca lity lity Buna ziua, Am o mare rugaminte , daca stie cineva sa-mi spuna unde se afla arhiva de la TCGrup Santiere Constructii 21 Cluj si TCI Grup 4 Instalatii Cluj. (vezi toată discuția)