avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... desbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

desbaterea mostenirii

Dupa moartea tatalui meu am ramas trei mostenitori: eu, fratele meu si mama.Ce trebuie sa facem , cum ne comportam si unde trebuie sa mergem? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Vlad Nicoleta , utilizator 23:36, 26 Iulie 2010
De impartit avem un apartament de proprietatea tatalui nostru. In luna lui august ne vom intalni toti 3.Nici nu stiu de unde sa incep..........
Multumesc pentru "cascati bine ochii" dar nu am habar daca este mai corect avocatul sau notarul? Precisez ca mama nu a avut alti copii.
Mergeti la notar.

Doar daca nu va intelegeti amiabil apelati la un avocat sa intentati actiune in instanta.
Multumesc pentru raspuns.
Noapte buna.
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire,succesiune,partaj Gyna Gyna Buna ziua!Dupa decesul parintilor,doi frati raman cu 2 proprietati,la doua adrese diferite.Cei doi frati,s-au inteles sa ia fiecare cate o proprietate,dar pt. ... (vezi toată discuția)
Casa-mostenire ely_3n ely_3n O sa trec direct la problema fara a mai recurge la vreo introducere. Povestea pe scurt Eu si parintii mei am vandut apartamentul in care stateam si ne-am ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire unui parinte decedat florynela florynela Buna ziua, am mare nevoie de un sfat. Suntem 2 frati care locuim intr-o casa proprietate a parintilor nostri, iar parintii nostri locuiau intr-o alta casa ... (vezi toată discuția)