mi-am gasit de lucru pe perioada verii cu contract ,dar problema este ca la inceputul lunii cand am completat contractul,am completat spatiile care erau de completat si pe ultima pagina trebuia sa semnez,eu nu am semnat ca nu eram sigur unde trbeuie semnat,au trecut deja 3 saptamani de cand sunt angajat,ce sfaturi imi puteti da?
am doar 18 ani si nu prea stiu ce sa fac
Atata timp cat nu se face dovada incheierii c.i.m. incumba si faptul ca nu se poate face dovada prestatiilor contractuale (plata salariului si prestarea muncii de catre dvs). Prin urmare, asa zisul angajator poate sa nu va plateasca.
In cazul unei actiuni in instanta, în situaţia în care contractul individual de muncă nu a fost încheiat în formă scrisă, se prezumă că a fost încheiat pe o durată nedeterminată, iar părţile pot face dovada prevederilor contractuale şi a prestaţiilor efectuate prin orice alt mijloc de probă.
Conflict cu cim
lise
Buna seara.Din data de 16-11-2008am lucrat la un magazin ca vanzatoare.Iar din data de 12-01-2010 am fost trimisa in concediul fara salar pana in data de ... (vezi toată discuția)