avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme: divort, incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme: divort, incredintare minor

buna seara. sunt in pragul divortului si as vrea vrea sa stiu un avocat mai bun din Galati deorece sotul meu vrea custodia copilului si sa stea la el. lucru pe care nu ii pot permite. scuzati-mi exprimarea incoerenta dar va rog paote ma puteti ajua
Cel mai recent răspuns: ContSters138978 , utilizator 22:54, 26 Iulie 2010
in primul rand,va inteleg disperarea, insa trebuiesc indeplinite anumite conditii ptr ca tatal sa poate obtine custodia copilului, ca de exemplu vasrta copilului, ce posibilitati aveti dvs de intretinere a copilului, ce posibilitati are tatal ptr a -l intretine, motivele de divort, declaratiile martorilor.....daca va pot ajuta cu ceva sfaturi,scrieti-mi pe mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul se incredinteaza cui? CantaCristinaAncuta CantaCristinaAncuta Eu am părăsit domiciliul am depus acte pt div el rev in România peste o sapt si cere sa îl ast copilul acasă acolo unde are el adresa ( adik la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Buna seara - divort cu minor in germania AndreeaDiana91 AndreeaDiana91 Buna seara . Sunt căsătorită de 1 an in romania dar locuiesc cu soțul meu în Germania și avem un bebeluș de aproape 9 luni nascut in Germania . Eu vreau ... (vezi toată discuția)
Neacordare accept plecare cu minor in vacanta in afara tarii florina08 florina08 Buna ziua.Ma numesc Florina si am 38 ani.Am un băietel de 9 ani si sunt divortata de 3 ani.Eu si fostul meu avem custodie comuna ptr băietelul ... (vezi toată discuția)