avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformarea postului din studii medii in studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformarea postului din studii medii in studii superioare bibliotecar I

Buna ziua, sunt bibliotecar I ,cu o vechime de 15 ani, incadrata cu studii medii, anul acesta am terminat facultatea, as dori sa stiu daca anul acesta mi se poate face aceasta transformare a postului pe studii superioare, deoarece la unitate mi sa spus ca nu se mai fac modificari salariale pana anul viitor, multumesc.
Cel mai recent răspuns: biblioteca.macin , utilizator 17:09, 30 August 2010
buna ziua. Transformarea unui post se face doar de conducerea institutiei si in anumite conditii. Cel care va este superior in functie poate sa ceara in scris transformarea postului dvs. si sa argumenteze temeinic acest lucru, dar decizia de transformare va fi luata doar de conducerea superioara din institutia dvs. Cel mai probabil ca nu va aproba transformarea unui post cu o salarizare mai mare datorita conditiilor de austeritate care se practica in prezent. Totusi datoria dvs. este de a incerca si ca urmare rugati-l pe seful dvs. ierarhic sa intocmeasca demersurile legale in scris. Succes!
Buna ziua.Am aceeasi problema,cu transformarea postului,sunt bibliotecara de 5 ani intr-o biblioteca oraseneasca,iar in urma cu doi ani am terminat facultatea de geografie din cadrul Universitatii Bucuresti.Ma lovesc mereu de refuzul domnului primar care imi tot spune ca imi trebuiesc studii de specialitate,si nu are ce sa imi faca.Domnul director de la judeteana mi-a aprobat toate studiile,in schimb ma lovesc de refuzul domnului primar.Imi poate spune si mie cineve ce pasi trebuiesc urmati pentru ca sa pot obtine aceasta transformare a postului si cui ar trebui sa ma adresez.Multumesc anticipat.
Poate nu au nevoie de bibliotecar cu studii superioare.Cel mai simplu sa va cautati post in domeniul in care sunteti licentiata sau la alta biblioteca unde au nevoie de bibliotecari licentiati.
Eu numa nu gasesc vreo incadrare de bibliotecar cu studii superioare...Poate ma lumineaza careva.
Banuiesc ca doriti sa va transforme in referent, consilier, inspector sau alte incadrari specifice Autoritatilor publice locale. Da nu vad cum. Ar trebui sa existe un post liber in organigrama, debutant vreau sa zic, sa se poata organiza concurs si alte asemenea conditii. Apropos...cam toate sunt blocate anul acesta. Din situatia noastra am dedus(si mi-am convins colega aflata in aceeasi situatie) ca se castiga mai bine ca si bibliotecar cu toate sporurile incluse (noi le-am inclus) decat referent, cu studii superioare dar debutant.
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra,dar haideti sa va lamuresc un pic cum stau treburile pe la noi.Noi angajatii Bibliotecii Orasenesti nu am beneficiat niciodata(cel putin de cand m-am angajat eu)de niciun spor din cele stipulate in legea bibliotecilor,in afara de sporul de vechime.Acum vin eu si va intreb pe dumneavoastra,cum sa nu imi cer dreptul care mi se cuvine,daca eu cu studii superioare i-au salariul de 400ron iar femeia de servici care are 8 clase ia 600ron?
In momentul in care esti avansat pe un post cu studii superioare,salariul brut este de 800 ron(cel putin asa mi s-a spus).

Alte discuții în legătură

Transformare post bibliotecar studii medii in studii superioare bibliotecar sanda1956 sanda1956 Poate fi transformat postul de bibliotecar studii medii in bibliotecar studii superioare (conf. Ord. 10/2008), daca studiile absolvite sunt de alta ... (vezi toată discuția)
Administratie publica locala. primarie de comuna. Birdean Birdean Sunt angajata contractual referent I la o primarie de comuna. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica, Babes Bolyai din Cluj in acest an. Am o vechime ... (vezi toată discuția)
Administratie publica. angajat contractual Birdean Birdean Buna ziua. Sunt angajat contractual la o primarie de comuna, ca referent I, cu atributii de bibliotecar si tot ce tine de cultura in general. Dar nu sunt ... (vezi toată discuția)