avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... familiare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

familiare

Eu sint cetätean Austriac,am o fetitä cu o romäncä care este näscutä in AUSTRIA,are pas Austriac si plecäm in Rominia sä-i särbätorim ziua de nastere,eu am sä stau numai 2 säptämini si mama fetei se opune sä se intoarcä impreunä cu mine in Austria,spunind cä n-am ce säi fac si stä cu fata cit vrea,relatia noasträ nu prea este bunä (aproape de divort),este asa ceva posibil sau pot eu sä sesizez vreunui organ din Rominia desi eu sint Austriac?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: anita18@gmx.at , utilizator 15:20, 27 Iulie 2010
Nu am inteles unde locuieste efectiv fetita, in Austria cu Dv. si sotia sau este in Romania la bunicii ei .Fetita citi ani are si daca are numai cetatenie austriaca sau si cetatenie romana.
Fetita are domiciliul stabil in Austria si inplineste un an in August,are numai cetätenie Austriacä.Plec in Rominia numai pt.ca sä-si vadä bunicii si sä-i särbätorim ziua,dar sotia vrea sä mä facä sä sufär,stiind cä eu nu pot sä stau mai mult si cä o sä-mi lipseascä fetita,este un om cu care nu se poate ajunge la compromise.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport anita18@gmx.at anita18@gmx.at Am un copil de 11 luni cu un Austriac,sintem cäsätoriti,copilul are pas Austriac,iar eu am pas Romänesc,vreau sä vin in Romänia si sä stau vreo 2 luni,am ... (vezi toată discuția)
Pasaport anita18@gmx.at anita18@gmx.at Pot sä-i fac fetitei pasaport rominesc dacä ea este näscutä in Austria si are cetätenie Austriacä? Dacä as inregistra fetita in Romänia cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Divort anita18@gmx.at anita18@gmx.at Am o fetitä näscutä in Austria,tatäl Austriac,am divorzat de comun acord,fetita rämine la mine,eu am hotärit sä-mi reiau numele de fatä,iar fata ... (vezi toată discuția)