avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract operator telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract operator telefonie mobila

am contract de abonament la vodafon am sunat leam citit legea 161/2010 si miau spus ca legea nui opreste sa ciara taxa de despagubire si numai sa o reduca va rog sami dati un sfat ce sa fac ca sunt bugetar si nu imi mai permit sa tin abonamentul VA MULTUMESC ANTIVIPAT
Cel mai recent răspuns: daniel12 , utilizator 17:15, 29 Iulie 2010
Buna,

Noile prevederi ale legii se refera la despagubirile stabilite intr-o suma fixa. Daca despagubirile stabilite de operatorul dvs. de telefonie prin contract sunt variabile raportat la momentul la care intervine denuntarea de catre dvs. atunci nu prea aveti sanse sa denuntati contractul fara plata de despagubiri. Verificati in contract ce fel de despagubiri sunt prevazute in contract in caz de denuntare unilaterala de catre dvs. a contractului.

Ati luat si un telefon subventionat? deoarece despagubirile solicitate de catre operator acesta si le justifica prin costurile pe care societatea si le-a asumat in momentul acordarii ofertei (daca ati beneficiat de o oferta).
BUNA
mersi pentru raspuns in contract scrie ca trebuie sa dau 150 euro pe nr de tlefon pentru ca am 4 nr de telefon intr-un singur abonament .telefonul pe care mi lau dat e zero lei si ei ma pun sa platesc 100 euro pntru numerele fara telefon si 150 pentru cel cu telefon varog frumos sqa-mi spuneti daca pot sau nu sa reziliez contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vodafone copariu copariu AM UN CONTRACT LA VODAFONE PENTRU SERV DE DATE ( MODEM + INTERNET ) VALABIL PANA IN NOIEMBRIE 2011 ; AM FOST LA VODAFONE SI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA PLATESC O ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie,internet corinapro corinapro Buna ziua!Am un abonament de telefonie+internet la zapp si am sunat azi sa reziliez contractul si mi-au raspuns ca trebuie sa platesc 150 euro taxa deoarece ... (vezi toată discuția)
Reziliere telefon marianmarian marianmarian Daca firma face disponibilizari si eu ma aflu pe lista de somaj am 2 abonamente la telefon la acelasi operator si azi am sunat sa reziliez 1 dintre ... (vezi toată discuția)