avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avantaje pentru angajator care angajeaza pers. in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avantaje pentru angajator care angajeaza pers. in varsta de 55 ani

Suntem o firma care am vrea sa angajam o pers. in varsta de 55 ani care in acest moment este inregistrata cu indemnizatie de somaj. Aceasta indemnizatie de somaj ii expira in data de 15 august. Am inteles ca sunt anumite avantaje daca se angajeaza pers. in sit. de mai sus. Care ar fi aceste avantaje si daca am putea beneficia de ele? Am inteles ca avantajele sunt pentru 12 luni daca pastrezi pers. respectiva in cadrul firmei timp de maxim 2 ani. Dar ce se intampla daca in acesti 2 ani vom da faliment (sper sa nu fie cazul).

Alte discuții în legătură

Viitoare mamica si firma in faliment indi_17 indi_17 Buna dimineata, va rog sa ma ajutati cu clarificarea situatiei pentru ca pe site-uri nu am gasit nimic in acest sens. Date reale : - ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt. tatal copilului; lipsa job la data nasterii test13 test13 Bebe e pe drum (estimare nastere 15 August) Compania la care lucrez e in faliment, cel mai probabil urmand ca in cursul lunilor Aprilie sau Mai sa se cam ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj - indemnizatie pentru cresterea copilului ralucadraganuta ralucadraganuta buna ziua, sunt insarcinata in luna a 7a, am lucrat 2 ani, respectiv septembrie 2009 - august 2011 pana mi-a expirat contractul de munca. am vrut sa intru in ... (vezi toată discuția)