Ramona Bosinceanu 
	    	Consultant resurse umane

Ramona Bosinceanu 
	    	Consultant resurse umane	    

indi_17 
	    	Utilizator

indi_17 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 paula_por	                   

In mare povestea mea. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lui iulie 2010. Din decembrie 2009 sunt in concediu medical, avand o sarcina cu mari ... (vezi toată discuția)
	                    paula_por	                   

In mare povestea mea. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la mijlocul lui iulie 2010. Din decembrie 2009 sunt in concediu medical, avand o sarcina cu mari ... (vezi toată discuția)

indi_17	                   

Buna ziua tuturor,
din pacate am cautat peste tot pe internet, insa nu am gasit informatiile - de aceea apelez la ajutorul dvs.
Date reale :
- ultima ... (vezi toată discuția)
	                    indi_17	                   

Buna ziua tuturor,
din pacate am cautat peste tot pe internet, insa nu am gasit informatiile - de aceea apelez la ajutorul dvs.
Date reale :
- ultima ... (vezi toată discuția)

lyzz	                   

Va rog frumos sa ma iertati pentru indrazneala pe care o afisez, dar am cateva nelamuriri in ceea ce priveste indemnizatia de crestere a copilului. Mentionez, ... (vezi toată discuția)
	                    lyzz	                   

Va rog frumos sa ma iertati pentru indrazneala pe care o afisez, dar am cateva nelamuriri in ceea ce priveste indemnizatia de crestere a copilului. Mentionez, ... (vezi toată discuția)