avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu si indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu si indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 30 de saptamani si am intrat in concediu prenatal de pe data de 19 iulie iar data probabila a nasterii este 1 octombrie. Eu lucrez cu contract pe perioada determinata, contract care expira pe 31 august. Pana atunci concediul prenatal mi-l plateste actualul angajator, dar dilema mea este cine imi plateste in continuare zilele ramase din prenatal si postanatalul? Si as mai avea o nelamurire: in situatia mea pot beneficia de indemnizatia de creste a copilului pana la 2 ani? Va rog sa imi explicati si unde ar trebui sa ma duc sa ma interesez si sa depun actele necesare pentru a putea beneficia de aceste indemnizatii?( concediul medical si indemnizatia crestere copil). Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kisgyorgy-Kosa Imola , utilizator 13:53, 2 August 2010
1. Indemnizatia pentru CCC pana la 2 ani se calculeaza ca medie a veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii.
2. Indemnizatia pentru CCC nu poate fi mai mica de 600 lei.
Va multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitati de a intra in prenatal? va rog ajutati-ne cu un raspuns concret afmatei1981 afmatei1981 Buna ziua, sotia mea este insarcinata in 10 saptamani, momentan este angajata cu contract pe perioada determinata care expira pe 15 iulie 2014, contractul la ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului si concediul prenatal berescu_laura berescu_laura Buna ziua as avea o intrebare:cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani? Eu ar trebui sa nasc in noiembrie 2015, de ... (vezi toată discuția)