SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL 
	    	Consilier juridic

SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL 
	    	Consilier juridic	    

maria bloj 
	    	Utilizator

maria bloj 
	    	Utilizator	    

Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

buna ziua,
situatia este urmatoarea,in urma cu 2 ani am obtinut un imprumut de nevoi personale de la o anumita banca,insa dupa 10 luni nu am mai putut plati ratele in totalitate intrucat am ramas fara serviciu.am anuntat banca ,ca ma aflu in imposibilitatea de a plati ratele insa aceasta nu m-a ajutata in nici un fel.
 ContSters123067, utilizator
 ContSters123067, utilizator 	
			~ final discuție ~
 laura sendrescu	                   

In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)
	                    laura sendrescu	                   

In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)

AmaliaPopescu	                   

Fratele meu a luat un credit (de nevoi personale pe 8ani)acum ~4 ani.A platit doar 3ani,apoi nu a mai platit ratele.Creditul l-a luat pt a-si cumpara un ... (vezi toată discuția)
	                    AmaliaPopescu	                   

Fratele meu a luat un credit (de nevoi personale pe 8ani)acum ~4 ani.A platit doar 3ani,apoi nu a mai platit ratele.Creditul l-a luat pt a-si cumpara un ... (vezi toată discuția)

maripirvu	                   

Buna ziua! Va aduc la cunostinta o speta si va rog frumos daca ma puteti sfatui..Situatia este cam asa...
Unchiul meu a luat un credit de nevoi personale, ... (vezi toată discuția)
	                    maripirvu	                   

Buna ziua! Va aduc la cunostinta o speta si va rog frumos daca ma puteti sfatui..Situatia este cam asa...
Unchiul meu a luat un credit de nevoi personale, ... (vezi toată discuția)