Rodica Ciolca 
	    	Consultant resurse umane

Rodica Ciolca 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 albus	                   

Sotul meu a fost diagnosticat cu sindrom posttrombotic si HTA gr 2 de risc inalt. Care este maximul de zile consecutive de concediu medical de care poate ... (vezi toată discuția)
	                    albus	                   

Sotul meu a fost diagnosticat cu sindrom posttrombotic si HTA gr 2 de risc inalt. Care este maximul de zile consecutive de concediu medical de care poate ... (vezi toată discuția)

oji62	                   

in urma unui infarct miocardic , asiguratul  poate beneficia de 1 an de zile concediu medical. cf unui ordin al M.S.
dupa 90 zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)
	                    oji62	                   

in urma unui infarct miocardic , asiguratul  poate beneficia de 1 an de zile concediu medical. cf unui ordin al M.S.
dupa 90 zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)

BODROS GHEORGHE	                   

buna ziua
sotia mea a fost diagnosticata cu noduli,in plamanul drept,si silicoza gradul 1,datorata mediului,in care a lucrat ,respectiv turnatorie fonta 20 de ... (vezi toată discuția)
	                    BODROS GHEORGHE	                   

buna ziua
sotia mea a fost diagnosticata cu noduli,in plamanul drept,si silicoza gradul 1,datorata mediului,in care a lucrat ,respectiv turnatorie fonta 20 de ... (vezi toată discuția)