avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diplome licenta - eliberare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diplome licenta - eliberare

Eu am terminat la Vasile Goldis Arad in anul 2008 si inca nu am primit diploma de licenta, insa as dori sa stiu cand se vor elibera pentru ca am nevoie de ea.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 16:06, 2 August 2010
pai ati solicitat-o si nu vi s-a dat ?
eu stiu ca se dau la un an de la licenta cu conditia sa o solicitati si sa platiti o taxa.
Trebuie sa va interesati personal la secretariatul facultatii pe care ati absolvit-o, in limita programului stabilit pentru eliberarea diplomelor, sau sa cititi informatiile care va intereseaza la panoul de la secretariat. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la diploma selesdacian selesdacian Buna ziua !Ma confrunt cu urmatoarea problema: Nu stiu carei Facultati/universitati trebuie sa ma adresez pt a primi suplimentul la diploma! In anul 2007 am ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din facultate pe motiv de neplata catalin.stan catalin.stan am si eu o mare problema, am terminat faculatea anul trecut, am luat toate examenele din anul 3 dar am avut o restanta din anul 1 si nu am putut da licenta. ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala licentiata rus adela rus adela Buna ziua , ma numesc Rus Adela și as dori sa știu ce as putea face sa am un salariu corespunzător studiilor. Sunt absolventa a ... (vezi toată discuția)