avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Buna ziua.L-am dat in judecata pe fostul patron la data de 16.07.2010, insa nu am primit pana acum citatie pt primul termen de judecata.Intrebarea este cat timp dureaza pt ca sa primesc citatia acasa?

Cel mai recent răspuns: ContSters147303 , utilizator 22:17, 2 August 2010
Cred ca o sa mai dureze ceva timp pana vreti primi citatie , mai ales ca acum este si vacanta judecatoreasca pana la 01.09.2010.
Puteti sa verificati ce termen vi s-a acordat la adresa de internet de mai jos:
[ link extern ]
cautare dupa numele dvs daca nu stiti nr de dosar. Cred ca v-au dat termen anul viitor...
Puteti face insa cerere de preschimbare pt un nou termen. Avocatul dvs trebuie sa stie.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezentare instanta badboy15 badboy15 Buna ziua.Acum 4 ani am fost implicat intr-un dosar penal in care am o parte de vina.Momentan faza in care se afla dosarul este urmatoarea: mi s-a prezentat ... (vezi toată discuția)
Cand este prima infatisare? jeny petrov jeny petrov am depus actele pentru divort acum 1 luna si jumatate dar nu am primit pana acum nici o citatie.mentionez ca am doi copii minori in varsta de 10 si respectiv ... (vezi toată discuția)
Divort acord comun- termen+ vacanta judecatoreasca bllonddy bllonddy Buna ziua. Eu si sotul meu am decis sa divortam prin acord comun. Nu avem copii si nici bunuri comune. Am si eu 2 intrebari: 1. Avem de gand sa depunem ... (vezi toată discuția)