avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale factura fiscala confectionare si montaj ferestre si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

factura fiscala confectionare si montaj ferestre si usi din pvc

Buna ziua!

Suntem o societate de constructii si am primit o factura de la un furnizor cu care am incheiat un contract pe care scrie confectionat si montat ferestre si usi din pvc - geam termopan. Total factura este de 3000 lei cu TVA. Aceste ferestre si usi le-am montat la o lucrare la un beneficiar. Intrebarea este pe ce cont sa trec aceste ferestre si usi in contabilitate?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: popa vilica , utilizator 15:35, 7 Noiembrie 2021
Din câte înţeleg acele uşi pentru tine sunt un fel de materiale, deci ar trebuie să-ţi intre cu 301 şi pe urmă trebuie să înregistrezi 601=301 după ce facturezi către beneficiar; şi ca deviz la factură o să ai serviciul prestat de către tine o sumă pe contul 704 şi materialele consumate o altă sumă probabil că toată suma ferestrelor şi uşilor pe care le-ai achiziţionat.

O FIRMA DE CONSTRUCTII, ACHIZITIONEAZAgeam termopan pentu o casa,va rog fromos,care este monografia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fiscala confectionare si montaj ferestre si usi din pvc ionela11 ionela11 Buna ziua! Suntem o societate de constructii si am primit o factura de la un furnizor cu care am incheiat un contract pe care scrie confectionat si montat ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie schimbare geamuri? ethel ethel Bună seara, Dacă cineva îşi schimbă geamurile clasice cu geamuri termopan, în cazul în care mărimea termopanului corespunde mărimii geamurilor ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila comercializare geamuri termopane nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua Am urmatoarea situatie: Firma platitoare de TVA achizitioneaza pe baza de comanda tamplarie termopan (geamuri si usi din termopan, sita, pervaz) si ... (vezi toată discuția)