avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... TVA PROBLEME
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

TVA PROBLEME

Va scriu deoarece nu stiu cum sa procedez in acesta situatie. Acum 3 luni am cumparat un autoturism (inca nu a fost livrat) pe care l-am achitat integral platind TVA 19%. Zilele acestea ma suna reprezentatul firmei respv. sa vin sa ridic masina dar imi spune ca trebuie sa refaca factura pentru ca trebuie sa platesc TVA24%.
Binenteles ca nu am fost de acord iar in conditiile acestea nu vrea sa mi livreze masina. Ce sa fac????

Alte discuții în legătură

Dealer auto solicita 24% tva mariuselectric mariuselectric Problema neplacuta cu care ma confrunt este ca am incheiat un contract de achizitie a unui auto ____ in data de 23.04.2010.Am achitat avansul plus cele 3 ... (vezi toată discuția)
Noul tva pt autoturismele noi mariana111 mariana111 Buna ziua, Am platit in trei etape( incepand cu luna aprilie) achizitionarea unui autoturism Opel nou, in al carui pret fiind incluse cele 3 voucherele. Dupa ... (vezi toată discuția)
Factura de avans integral livrare autoturism . majorare tva iordantonio iordantonio La 20.03.2010 am comandat ca pers. fizica unui dealer auto, un autoturism pe care l-am[u] achitat integral[/u] tot atunci primind factura si bon fiscal ... (vezi toată discuția)