avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartea de munca

Am lucrat la o firma 3 ani,dar am mers la germania, dintr-o zi la alta,si nu am comunicat cu firma.Au trimis prin curier niste hirtii,dar nam fost acasa si tata a primit.Cum pot sa recuperez cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 12:49, 3 August 2010
daca sunteti in tara...o ridicati personal de de la sediul firmei...in cazul in care sunteti plecat, faceti o imputernicire notariala unei persoane pentru a o ridica....in mod normal si legal, carte de munca se preda personal angajatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carnet de munca korynutza korynutza am si eu o problema: acum o luna mi-am dat demisia de la firma cu punctul de lucru in galati la care lucram de 2 ani si nu am mai stat in preaviz, acum insa ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca marcela n marcela n buna! am si eu o problema. am plecat de la fostul loc de munca de 8 luni si nu vrea sa-mi elibereze cartea de munca, fostul angajator. i-am trimis recomandata ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca acvila acvila am lucrat la Domo Timisoara in anul2004.iar cartea de munca se afla la sediul firmei,la Targul Secuiesc.Ce rebuie sa fac pentru a o recupera.Plecarea am ... (vezi toată discuția)