avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare after school
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare after school

Buna ziua,
Poate un PFA avand codul CAEN 8891 sa infiinteze un After school? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Amalia Cimpoeru , Consilier juridic 16:32, 1 Septembrie 2010

Poti folosi si acest cod dar nici intr-un caz sa folosesti un PFA , pt ca nu poti sa angajezi nici un salariat pe pfa si cum desfasori activitatea?
Iti trebuie un SRL pt ca trebuie sa desfasori mai multe activitati si nu tedescurci nici macar pe o intreprindere individuala.
Multumesc pt reaspuns.
Am mai multe calificari : modul pedagogic, definitivat in invatamant, in domeniul resurse umane, ssm si PSI, manager proiect si daca e cazul ma mai instruiesc. Cred ca m-as descurca si singura daca s-ar permite acest lucru.
AZI 01.09.2010 AM FOST CU DOSARUL LA REGISTRU COMERTULUI PENTRU INFIINTARE AFTER SCHOOL, AVAND COD CAEN 8891 SI MI-A RESPINS DOSARUL PE MOTIV CA NUMAI ASOCIATIILE, FUNDATIILE SI ONG -URILE POT AVEA ACEST COD CAEN, NU SI SRL-URILE.
ARE CINEVA O ALTA IDEE? :training:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school artemys artemys Buna ziua, As dori sa deschid un after school. Pot infiinta un SRL sau este obligatoriu ONG? Multumesc foarte mult. (vezi toată discuția)
After school si gradinita- alte activitati de asistenta sociala fara cazare andreigabriel andreigabriel buna ziua, spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)