avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Doresc un model de completare al formularului E411
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Doresc un model de completare al formularului E411

Va rog mult sa ma ajutati sa completez un formular E 411, ale cui date se voi introduce in Partea A si ale cui in Partea B. Daca aveti sa-mi trimiteti pe mail: dmloghin@yahoo.com un formular E411 completat, ca sa-mi dau seama. In caz propriu merge vorba de mama care are o activitate de lucratoare de casa in Italia si care are o fiica minora care isi face studiile (si resedinta) in Romania. Domiciliul stabil fiind in Republica Moldova. Va multumesc anticipat.:)
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:00, 4 August 2010
Aici gasiti atat formularul cat si instructiuni pentru completare: [ link extern ] /
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana SteeelBlade SteeelBlade Buna ziua! Mama mea lucreaza in Austria ca si ingrijitoare batrani. Iar eu sunt in liceu , acum am terminat clasa a XI-a. Mama mea lucreaza de 10- 11 luni. ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene crisp_1978 crisp_1978 Buna ziua ! Lucrez in Italia cu contract de munca si in tara am 3 copii minori care sunt in intretinerea mea. Am aflat de alocatia pe care o pot primi ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate din italia si e401, e411 silcami silcami buna ziua va rog,lucrez in italia unde sunt asigurat la sanatate,o data la doi ani,merg in Romania la oncologie pentru analize,va rog,cardul de sanatate ... (vezi toată discuția)