avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cumparare licenta taxi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cumparare licenta taxi

am facut rezervare pentru un nume de firm si vreau sa preiau o licenta taxi de la o alta firma. asi dori sa stiu cum sa procedez pentru ca am inteles ca nu se poate vinde sau cumpara aceasta licenta decat prin divizarea firmei care are licenta. problema e ca firma respectiva are foarte multe datori iar eu nu imi doresc sa intru in firma respectiva. CUM ASI PUTEA SA IAU LICENTA FARA SA INTRU IN FIRMA ?

Alte discuții în legătură

Cum vand o firma/ de ce as vinde o firma/ ce se poate intampla daca vand o firma qqqqqq qqqqqq Detin o societate comerciala tip srl, in care am functia de administrator si pe care as dori sa o cesionez, catre o alta persoana. In prezent firma are datori ... (vezi toată discuția)
Mutare casa de pe firma pe persoana fizica fara sa platesc tva bea29 bea29 Buna ziua am si eu o problema am deschis o firma si am cumpaat un teren dupa care am construit si o casa care implicit este pe firma asi dori sa o trec pe ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor as dori daca se poate Jeanai  Benjamin Jeanai Benjamin as vrea sa va intreb un consiliu daca preiau firme cu datorii pe numele meu si eu dupa 2 luni le plasez la altcineva atunci ce probleme as putea avea??? si ... (vezi toată discuția)