ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

elena138 
	    	Utilizator

elena138 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 vali_ned	                   

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speta mea. Bunica mea doreste sa ne vanda 8 hectare de pamant mie si fratelui meu, cate 4 ha de fiecare. Mama ... (vezi toată discuția)
	                    vali_ned	                   

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speta mea. Bunica mea doreste sa ne vanda 8 hectare de pamant mie si fratelui meu, cate 4 ha de fiecare. Mama ... (vezi toată discuția)

ContSters278009	                   

Am dupa bunicii din partea tatalui 3 hectare pamant arabil si 11 arii de padure. 
Titlul de proprietate este pe numele bunicului , dar in posesia unui var , ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters278009	                   

Am dupa bunicii din partea tatalui 3 hectare pamant arabil si 11 arii de padure. 
Titlul de proprietate este pe numele bunicului , dar in posesia unui var , ... (vezi toată discuția)

danimik	                   

In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
	                    danimik	                   

In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)