Am mai multe CEC-uri de 5000 lei pentru Autoturismele Dacia,bani depusi inainte de 1989. Nu am facut niciun demers pana acum,intrucat nu am stiut de aceste CEC-uri,ele fiind,de fapt ale sotiei mele decedate.
Cum pot sa mai recuperez acesti bani din CEC ?
Va multumesc.
Cred ca dvs. cunoasteti detalii cu privire la acest subiect.
Va rog sa-mi spuneti clar daca am vreo sansa sa obtin despagubiri,deoarece am mai multe astfel de carnete CEC,iar valoarea acestora ar fi o suma consistenta.
Ce anume ar trebui sa fac?
La deschiderea succesiunii nu au fost incluse in mostenire,deoarece nu am stiut ca trebuiau incluse. Acum,trebuie sa fac un supliment la notar,prin care aceste CEC-uri sa fie incluse in mostenire. Avand in vedere ca eu sunt trecut la "clauza",credeam ca nu mai trebuie sa fac astfel de demersuri.
La notar,mi s-a cerut extras de cont. La CEC,nici nu am fost luat in seama cand am solicitat acest extras de cont.
Ulterior,am luat legatura telefonic cu CEC-ul (alta sucursala) si mi-a spus ca-mi vor da o lista cu depunerile,pentru toate CEC-urile.
Oare,dupa ce voi termina aceste demersuri,si voi avea suplimentul de succesiune,ce anume mai trebuie sa fac pentru a putea cere despagubirile ?
Cum vor fi calculate despagubirile acum,cu noua moneda ?
Cam ce suma ar trebui sa-mi restituie Statul,pentru fiecare CEC ?
Va rog,un raspuns cat mai detaliat.
Va multumesc. Multa sanatate !
Si noi am trecut cec-ul pe certificatul de mostenitor, nu stiu ce trebuie sa fac ,insa, mai departe.... Va rog, dati-mi si mie un sfat.... Ma tem sa ma duc asa, nestiutoare iar cei de la CEC , ei sa ma repeada, iar eu, in necunostinta de cauza sa nu am nici un argument in favoarea mea.
Cecuri
claudiacleo
am un cec depus in 1981 de 5000 lei cu castig in autoturisme dacia,de curand am citit pe net ca cei ce mai poseda asemenea librete li se vor returna de catre ... (vezi toată discuția)