avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Unde pot urmari starea unui dosar de executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

Unde pot urmari starea unui dosar de executare silita?

Buna seara.
Imi puteti spune daca exista o pagina de internet unde pot urmari un dosar de executare silita?
Deasemenea am inteles ca dosarele de executare silita au nevoie de inca 2 avize, unul de la judecatoria din sectorul unde locuieste urmaritul si inca un aviz de la o comisie nou infiintata. (nu imi amintesc numele din nefericire).
Este adevarat?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 10:04, 5 August 2010
pt judecatorie intrati aici:[ link extern ] /
dosarul de executare se urmareste la organul de executare, la biroul executorului. nu stiu sa existe un site pentru executari ci doar pentru dosarele aflate pe rolul instantelor de judecata - "just.ro".
Pentru inceperea executarii e nevoie de investirea cu formula executorie a hotararii, inscrisului ce se va executa si apoi incuviintarea executarii silite . ambele se acorda prin intermediul instantelor de judecata
1. Cererea de investire cu titlu executoriu a unei hotarari judecatoresti depusa la instanta primeste un numar de dosar si il puteti urmari pe Ecris
www.portal.just.ro
la instanta la care ati depus cererea de investire, dupa numele creditorului sau al debitorului daca nu stiti numarul de dosar.
2. Aceeasi procedura o veti urma si in situatia depunerii unei cereri de incuviintare a executarii silite de catre instanta, depusa de executorul judecatoresc la care ati depus - in calitate de creditor - o cerere de executare silita. Sau, in acest caz, puteti lua legatura direct cu executorul judecatoresc. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde aflu - stadiu cerere de executare silita chitoiu chitoiu Servus . Intrebare simpla , de unde pot afla daca a fost depusa cererea de executare silita si eventual aprobata ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Despre incuviintarea executarii silite tatiana28 tatiana28 Buna seara.Va rog sa ma ajutati sa inteleg un lucru.Executorul trebuie sa ceara incuviintarea executarii silite (a unei hotarari judecatoresti-executare sulta) ... (vezi toată discuția)
Executare silita- incuviintare executare silita de catre instanta kennya kennya buna ziua m-am judecat pt un teren si am castigat sentinta fiind irevocabila.am mers la un executor pe 19 ian si pana in momentul de fata nu am intrat in ... (vezi toată discuția)