MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

Carmen  Muraru 
	    	Avocat

Carmen  Muraru 
	    	Avocat	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

magda-tudor	                   

Buna seara! Anul acesta am terminat primul ciclu a unei facultati, in acelasi timp m.am inscris la cea de a doua facultate, urmand sa incep cursurile cu data ... (vezi toată discuția)
	                    magda-tudor	                   

Buna seara! Anul acesta am terminat primul ciclu a unei facultati, in acelasi timp m.am inscris la cea de a doua facultate, urmand sa incep cursurile cu data ... (vezi toată discuția)

papacostas	                   

Pensie alimentara peste 18 ani.
Dacă după împlinirea vârstei de 18 ani și finalizare liceu imi continui studiile la o universitate în Olanda la cursuri ... (vezi toată discuția)
	                    papacostas	                   

Pensie alimentara peste 18 ani.
Dacă după împlinirea vârstei de 18 ani și finalizare liceu imi continui studiile la o universitate în Olanda la cursuri ... (vezi toată discuția)

antoniu.mihaela	                   

buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a ... (vezi toată discuția)
	                    antoniu.mihaela	                   

buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a ... (vezi toată discuția)