avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema de interes general
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema de interes general

Problema pe care ne-o punem noi - poate chiar vom initia un seminar juridic pe aceasta tema - este cea a stemei tarii de pe stampile. Actul notarial este de autoritate publica, conform legii notarilor publici, dar notarul nu este nici autoritate publica, nici institutie publica, ci doar o functie autonoma - conform aceleiasi legi. Totusi, in virtutea unui regulament al Uniunii Notarilor pe stampila notariala apare stema - dar uniunea n-ar avea acest drept daca nu ar exista un alt act normativ elaborat de Guvern sau de Parlament. Noi insa nu l-am gasit. Este posibil sa existe...Ne ajutati?
Cel mai recent răspuns: Studentu , utilizator 10:03, 16 Septembrie 2007
Si de ce ai pus acest mesaj in 4 sectiuni ? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema pentru toti suflete.unite suflete.unite Problema pe care ne-o punem noi - poate chiar vom initia un seminar juridic pe aceasta tema - este cea a stemei tarii de pe stampile. Actul notarial este de ... (vezi toată discuția)
Stema româniei Costy S Costy S Buna ziua, pot sa am desenat pe marca unui vin stema si harta Romaniei? Multumesc. (vezi toată discuția)
ºtampila uat petrelp petrelp Aş dori să ştiu dacă trebuie ştampilă \"unitatea administrativ teritorială a localităţii (oraşului)...x...\", sau \"oraşul/ comuna X\" Deşi art. ... (vezi toată discuția)