avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract

Subiect: contract de inchiriere

buna ziua ! am inchiriat un apartament in 2008 pe o perioada de un an cu contract de inchiriere prin administratia financiara, in 2009 am facut un act aditional prin care am convenit la prelungirea contractului pina in august 2011.acum ma sunat proprietara si mi-a spus ca vine in tara si vinde apartamentul asa ca trebuie sa ies in strada e normal poate sa ma de-a afara?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 22:04, 6 August 2010
opinia mea este ca poate vinde apartamenul proprietarul insa ar trebui sa va plateasca niste despaguburi, totul depinde de clauzele inserate in contractul de inchiriere.
In principal trebuie respectata legea! Potentialul cumparator trebuie sa aiba cunostinta de acel contract de inchiriere care, presupun, actualul proprietar a prelungit printr-un act aditional inchirierea spatilui! In rest, este problema vanzatorului daca nu a amintit fatul ca proprietatea pe care o vinde, este inchiriata cu contract legal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere cipriang4s cipriang4s buna ziua ! am inchiriat un apartament in 2008 pe o perioada de un an cu contract de inchiriere prin administratia financiara, in 2009 am facut un act ... (vezi toată discuția)
Situatia chiriasului in cazul vanzarii unui imobil Cris2005 Cris2005 Firma x, cu asociat unic, detinea cu titlu de proprietate un imobil. Imobilul este inchiriat unei persoane juridice. De cateva zile firma proprietara a vandut ... (vezi toată discuția)
Chirias vs. proprietar - vanzare apartament in timpul perioadei contractuale nicu_nae68 nicu_nae68 Solicit sprijinul si ajutorul d-voastra pentru a rezolva aceasta situatie delicata. .In calitate de chirias am un contract de inchiriere pe 1 an ... (vezi toată discuția)