Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

In cazul acesta care ar fi justificarea?
De ce nu ar astepta prima zi de munca?
 ctynn 
	    	Utilizator

ctynn 
	    	Utilizator	    

a_fleancu a scris:
In cazul acesta care ar fi justificarea?
De ce nu ar astepta prima zi de munca?
Si de ar astepta prima zi de munca, atata timp cat legea nu interzice acest lucru .... legea interzice concedierea nu si trimiterea instiintarii de preaviz.
 prodanslc	                   

sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani si am primit din partea angajatorului notificare de preaviz in care se spune ca incepind cu prima ... (vezi toată discuția)
	                    prodanslc	                   

sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pina la 2 ani si am primit din partea angajatorului notificare de preaviz in care se spune ca incepind cu prima ... (vezi toată discuția)

OROSZ ANDREI	                   

Lucrez la o companie care concedieaza 29 de persoane lunar, fara a avea in vedere vre-un criteriu de selectie. De exemplu: o persoana este anuntata la ora 10 ... (vezi toată discuția)
	                    OROSZ ANDREI	                   

Lucrez la o companie care concedieaza 29 de persoane lunar, fara a avea in vedere vre-un criteriu de selectie. De exemplu: o persoana este anuntata la ora 10 ... (vezi toată discuția)

mamalui Stefan	                   

Sunt si eu in situatia in care odata reintoarsa din C.I.C,sa ma astept la concediere individuala,pe motivul desfiintarii postului.Am tot citit si pe forum si ... (vezi toată discuția)
	                    mamalui Stefan	                   

Sunt si eu in situatia in care odata reintoarsa din C.I.C,sa ma astept la concediere individuala,pe motivul desfiintarii postului.Am tot citit si pe forum si ... (vezi toată discuția)