avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... registrul de transcriptiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

registrul de transcriptiuni

In Registrul de Transcriptiuni se pot inscrie sarcini imobil?....cum se procedeaza?
In urma unui proces de partaj au rezultat sarcini ptr un imobil ce nu are carte funciara
Cel mai recent răspuns: gymyforty , utilizator 16:11, 8 August 2010
nu mai exista reg de transcriptiuni. exista Cartea Funciara.
aveti posiblitatea potrivit disp din leg 7/1996 sa il obligati sa va predea inscrisurile in vederea inscrierii dr dvs.
~ Conținut șters la cerere ~
sarcinile se trec in cartea funciara la biroul de carte funciara din raza unde este imobilul pe care doriti sa il treceti ca sarcina.
pe cine sa oblig?...OCFPI sau pe cine?...ma gandesc sa ma adresez unui executor judecatoresc. Imobilul nu are Carte Funciara cum ma sfatuiti sa procedez?
athe a scris:

sarcinile se trec in cartea funciara la biroul de carte funciara din raza unde este imobilul pe care doriti sa il treceti ca sarcina.

Imobilul nu are Carte Funciara , in lipsa acesteia am inteles ca Executorul Judecatoresc poate inscrie in Registrul de Transcriptiuni ?

Alte discuții în legătură

Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in cf a antecontractului de vanzare fara finalizare Amitrica Amitrica Cand se face antecontractul (in vederea vanzarii prin prima casa), acesta se inscrie in CF-ul apartamentului. Daca vanzarea nu se mai efectueaza din cauza ... (vezi toată discuția)
Apartament sub ipoteca Tommy D Tommy D Salutari la toata lumea! Am cumparat o masina in 1998 si am garantat cu apartamentul. Acte peste acte si binenteles ca apartamentul a fost pus sub ipoteca. ... (vezi toată discuția)