smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

smeagull, utilizator
 smeagull, utilizator 	
			 swamerra 
	    	Utilizator

swamerra 
	    	Utilizator	    

eloria	                   

acum 3 ani mi s-a dat un spor se 15%. Vine un control care spune ca de fapt trebuia sa mi se dea 10 %. Dar cel care a controlat, aprobase acum 3 ani acest ... (vezi toată discuția)
	                    eloria	                   

acum 3 ani mi s-a dat un spor se 15%. Vine un control care spune ca de fapt trebuia sa mi se dea 10 %. Dar cel care a controlat, aprobase acum 3 ani acest ... (vezi toată discuția)

andyanya	                   

Creditoarea a deschis in data de 23.09.2010, in baza procedurii somatiei de plata prevazute de OUG 119/2007, o actiune in instanta in vederea recuperarii ... (vezi toată discuția)
	                    andyanya	                   

Creditoarea a deschis in data de 23.09.2010, in baza procedurii somatiei de plata prevazute de OUG 119/2007, o actiune in instanta in vederea recuperarii ... (vezi toată discuția)

valeria.bisa	                   

Buna ziua.
Ma confrunt cu o speta mai inedita.
Am desfacut disciplinar cim-ul unui salariat. Acesta a contestat decizia de desfacere si a solicitat ... (vezi toată discuția)
	                    valeria.bisa	                   

Buna ziua.
Ma confrunt cu o speta mai inedita.
Am desfacut disciplinar cim-ul unui salariat. Acesta a contestat decizia de desfacere si a solicitat ... (vezi toată discuția)