avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Dovezi privind asigurarea riscului profesional
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Dovezi privind asigurarea riscului profesional

Pentru o procedura de cerere de oferta, contract de lucrari, spuneti-mi si mie va rog ce documente ar trebui sa depun pentru ca acestea sa reprezinte dovezi clare si concludente privind asigurarea riscului profesional. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 14:10, 13 August 2010
Nu ar fi mai bine pentru Dvs. sa adresati aceasta intrebare direct Autoritatii Contractante? Nu de alta dar riscati ca oferta Dvs. sa fie declarata innaceptabila. :sorry:
Am depus deja un document si nu a fost recunoscut dar nici autoritatea contractanta nu a indicat ce ar fi trebuit depus, mi-a declarat oferta inacceptabila si tocmai de aceea as fi vrut sa stiu ce trebuia sa depun.
Se practica incheierea unei polite de asigurare pentru accidente a personalului care executa lucrarile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie participare asociere ibitza78 ibitza78 La o procedura am doi ofertanti care au participat in asociere (X cu Y si Z cu W), cu urmatoarele probleme: 1. unul din ei (X) a constituit garantia de ... (vezi toată discuția)
Criterii de calificare-lucrari similare tina25 tina25 prin fisa de date s-a solicitat prezentarea declaratiei pe ultimii 5 ani a lucrarilor [b]similare[/b], formularul de experienta-insotit de 1 contract si ... (vezi toată discuția)
Cerinta licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O cerinta aferenta capacitatii economico-financiara a participantului la licitatie, inscrisa intr-un caiet de sarcini, se refera la: \"declaratii ... (vezi toată discuția)