avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ce pot sa fac ,va rog din suflet sfatuitima
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ce pot sa fac ,va rog din suflet sfatuitima

in anul 2004 mi-am deschis o autorizatie de pers. fizica autorizata, ca taximetrist. in anul 2006 am mers la directia muncii sa-mi platesc retroactiv din urma pentru vechime in munca dar mi sa spus ca nu pot plati din urma. de atunci nu am mai fost . zilele trecute mi-a vanit o instiintare acasa ca am de platit 10170 ron cu tot cu penalitati. eu in momentul de fata nu am de unde sa platesc o asemenea suma. sfatuitima va rog ce pot sa fac.#-o
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 12:57, 10 August 2010
suma este pt perioada 2004 - 2006? fiindca ei v-au spus corect nu se poate plati retroactiv contributia.
de unde aveti instiintarea de la Finante? banuiesc...
daca nu v-au facut un control de fond poate v-au estimat veniturile.
Faceti contestatie la executarea silita.vb cu un avocat sunt solutii

Ati semnat un contract ?
nu suma este pe anii 2005-2009. dar eu in 2006 am fost sa platesc din 2004 pana in anul 2006 si de la ghiseu o functionara mia spus ca nu pot plati si acum imi vine sa platesc 10170 ron si nu am aceasta suma. ce pot sa fac?#-o
dvs vorbiti de plata pt asigurarile sociale sau e vorba de impozitul pe venit?

Alte discuții în legătură

Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Plata cas pfa anasandru anasandru Va rog ma poate ajuta cineva cum este legal ptr PFA 10.5% contributie CAs sau 31% si plata retroactiv ptr 5ani, a avut un venit in jur de 6000 lei pe an si nu ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa - neclaritati Mari_G Mari_G Buna ziua, va rog din suflet sa imi dati o sugestie in privinta contributiilor deoarece, sincera sa fiu, nu mai inteleg atatea modificari... Am un PFA din ... (vezi toată discuția)