avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen depunere cerere reincepere activitate dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen depunere cerere reincepere activitate dupa concediul de crestere copil 2 ani

Sunt functionar public si sunt in concediul pt. crestere copil 2ani, si as dori sa imi raspundeti care este termenul la care tb sa inregistrez cererea pt reincepere activitate si cu ce data, mentionez ca doresc sa merg la serviciu la expirarea perioadei legale acordate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 14:43, 9 August 2010
Notificarea o puteti transmite si cu o zi inainte de reinceperea activitatii.
Legea nu distinge un termen.
In cazul in care considerati ca ar fi necesare anumite pregatiri din partea angajatorului puteti sa o transmiteti si mai devreme.
Important ar fi sa nu depasiti termenul pentru a evita o eventuala abatere disciplinara pentru lipsa de la serviciu incepand cu data implinirii termenului.
Serviciul ar trebui sa l reincepeti cu ziua urmatoare celei in care copilul face 2 ani (de ex daca e nascut in 02.09. atunci din 03 .09. ). Ar fi bine ca macar cu o saptamina inainte de a implini copilul virsta sa mergeti pina la angajator si sa depuneti cererea de revenire din cic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra in somaj imediat dupa concediul maternal oananicolescu oananicolescu Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema.Pe 6 noiembrie 2009 voi termina concediul ingrijire copil .Trebuie neaparat ca firma sa ma reia in evidenta sau ... (vezi toată discuția)
Revenirea dupa cim M_13 M_13 :-/ Cand se termina concediul de ingrijire copil? La data in care implineste copilul 2 ani sau la data in care a fost suspendat contractul de munca? Am fost ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza concediu pt copil alylisa alylisa Buna seara!Sunt nou-venita pe forum dar bucuroasa ca am intalnit un asemenea site pt ca sper ca imi veti putea da cateva lamuriri cu privire la situatia in ... (vezi toată discuția)