avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna seara! Eu nu lucrez si as vrea sa am carte de munca si sa imi "mearga" si mie vechimea. Din cate am auzit pot plati la stat ceea ce plateste in mod normal un angajator si in acest fel incep sa acumulez vechime. Daca e adevarat ce am auzit , unde trebuie sa merg si cum trebuie sa procedez? Sper ca m-am facut inteleasa. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 10 August 2010
am auzit de curand o stire la tv prin care ziceau ca se poate plati la casa de pensii,nu stiu care sunt conditiile pt. ca n-am auzit intreaga stire,poti sa incerci
poate fii real... am auzit si eu de aceasta varianta
Eu auzisem ceva in legatura cu fortele de munca.
Intrebati la casa de pensii si la casa de sanatate. De putut, se poate sigur, dar depinde si ce costuri puteti suporta. La CAS aveti de plata pe o perioada mare din urma. Mergeti si interesati-va personal ca prin telefon nu dau relatii.
leonida a scris:

am auzit de curand o stire la tv prin care ziceau ca se poate plati la casa de pensii,nu stiu care sunt conditiile pt. ca n-am auzit intreaga stire,poti sa incerci

In prezent, se incheie contract de asigurare cu Casa de pensii, Casa de sanatate .
Potrivit actualelor reglementari, numai munca prestata in baza unui c.i.m. confera persoanei respective vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala. titular si angajat in acelasi timp kingbt kingbt Vreau sa intreb daca se poate sa fiu titular si angajat la aceeasi Intreprindere Individuala. Pun intrebarea deoarece la ITM mi s-a spus ca nu se poate, dar eu ... (vezi toată discuția)
Mandatul reprezinta vechime in munca? ginutz_a ginutz_a buna ziua, am la firma 2 persoane care lucreaza prin mandat. vreau sa stiu daca beneficiaza de vechime in munca, daca acest mandat contribuie la fel ca un ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca ndan57 ndan57 Buna seara, as dori sa stiu daca exista pe acest forum vreun administratoar(oare) din sectorul 6 care are contract individual de munca si poate sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)