avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general lista creantelor fiscale a AVAS cf Ord 94
Discuție deschisă în Contabilitate în general

lista creantelor fiscale a AVAS cf Ord 94

Buna seara! Intrebarea si marea nedumerire este ce avem de facut in conditiile in care a fost poprita o suma in contul de la banca, in baza ordinului AVAS, fara ca, in prealabil, sa fim notificati. Banca ar sti cum ca este vorba de o datorie la asigurarile sociale, insa la aceasta data, nu inregistram datorii de nici un fel catre nici un fond sau buget, fara ca ANAF sa ne comunice acest lucru. Daca este vorba despre acele obligatii pe care le-am declarat in Declaratia de inventar din februarie 2004, oricum ar fi trebuit sa iasa la iveala ceva mai repede faptul ca se datoreaza penalitati pentru intarziere, caci de contributii neachitate nici nu poate fi discutat. Va multumesc anticipat si va doresc o saptamana reusita!

Alte discuții în legătură

Datorii la bugetul statului balteanu valentin balteanu valentin Ca multe alte firme din Romania si firma mea se gaseste intr-o pozitie ingrata : datorii la Bugetul de Stat de 50.000 lei si o creanta impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma - datorii angajat popa.anca.ioana popa.anca.ioana Buna ziua, Din cauza datoriilor pe care un angajat al firmei le are la ANAF (taxe locale neachitate de 3 ani), toate conturile firmei la care lucreaza au ... (vezi toată discuția)
Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)