avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări balteanu valentin
                      Utilizator

balteanu valentin
                      Utilizator                    

balteanu valentin	                   

SC X SRL a intrat in insolventa, pe ,,Tabelul final al creantelor,, fiind acceptati :
- DGFP - 2.000.000 euro
- AVAS - 500.000 euro
- firma mea - 35.000 ... (vezi toată discuția)
	                    balteanu valentin	                   

SC X SRL a intrat in insolventa, pe ,,Tabelul final al creantelor,, fiind acceptati :
- DGFP - 2.000.000 euro
- AVAS - 500.000 euro
- firma mea - 35.000 ... (vezi toată discuția)

ginac	                   

Lucrari de constructii executate si nedecontate de 2 ani ptr. o institutie de invatamant . Se pote aplica compensarea .  (vezi toată discuția)
	                    ginac	                   

Lucrari de constructii executate si nedecontate de 2 ani ptr. o institutie de invatamant . Se pote aplica compensarea .  (vezi toată discuția)

RADUOZN	                   

Buna ziua, am o hotarire definitiva pe persona fizica irevocabila prin care administratia finantelor publice trebuie sa mi  restitue  suma de 5000 lei platita ... (vezi toată discuția)
	                    RADUOZN	                   

Buna ziua, am o hotarire definitiva pe persona fizica irevocabila prin care administratia finantelor publice trebuie sa mi  restitue  suma de 5000 lei platita ... (vezi toată discuția)