Marius Zaharia 
	    	Avocat

Marius Zaharia 
	    	Avocat	    

aureliafilip 
	    	Utilizator

aureliafilip 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Razvan B.P.	                   

Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ieșiri sâmbătă în club. Spre dimineață, când urmă să mergem spre casa eu cu doi ... (vezi toată discuția)
	                    Razvan B.P.	                   

Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ieșiri sâmbătă în club. Spre dimineață, când urmă să mergem spre casa eu cu doi ... (vezi toată discuția)

dodo_tk	                   

Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)
	                    dodo_tk	                   

Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)

ContSters457328	                   

in urma cu cateva luni am fost lovit de o persoana.
Povestea , incepe: am intrat intr-un magazin de unde mai fac cumparaturi. O persoana a intrat sa asezat ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters457328	                   

in urma cu cateva luni am fost lovit de o persoana.
Povestea , incepe: am intrat intr-un magazin de unde mai fac cumparaturi. O persoana a intrat sa asezat ... (vezi toată discuția)