avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despagubiri egale cu drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despagubiri egale cu drepturi salariale

Va rog frumos sa ma lamuriti ce inseamna despagubiri egale cu drepturi salariale indexate, majorate si reactualizate? In cazul neintegrarii, trebuie sa primesc salariul brut sau salariul net ca despagubire; am intrebat si experti contabili iar unii zic ca netul, altii ca trebuie sa primesc salariul brut.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: blueblue , utilizator 14:34, 10 August 2010
Eu zic ca net-ul pt ca angajatorului revine obligatia retinerii si virarii impozitelor...
Angajatorul spune ca nu e obligat sa plateasca darile la stat deoarece eu nu am cerut si reintegrarea. In concluzie, spune ca am dreptul doar la salariul net.
Eu nu stiu ce ati castigat/cerut dvs la instanta, dar oricum nu ar fi putut sa va achite brut-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explcarea unei decizii judecatoresti Felicia.Grama Felicia.Grama Va rog poate cineva sa-mi explice pe intelesul meu (necunoscator de notiuni de drept civil) ce presupune urmatoarea hotarare judecatoreasca : \" Dispune ... (vezi toată discuția)
Calcul despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate djurjpetre djurjpetre Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare. In martie 2018 mi-au desfacut ... (vezi toată discuția)
Despagubiri conf. hotarare judecatoreasca Dan 99 Dan 99 Buna seara!! Am castigat in instanta,, reintegrarea pe acelasi post si plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate ... (vezi toată discuția)