avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii conventie civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

conventie civila

Va salut,
Sunt cenzor la o asociatie de proprietari a unui bloc si dupa cum se procedeaza in general "functionez" in baza unei conventii civile,la fel si restul personalului (de ingrijire,administrator,contabil).
Dupa 01-07-2010 mai este valabila conventia civila?Ce contributii se vor plati?
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 15:45, 10 August 2010
si eu am avut nelamurirea asta..daca mai este valabila conventia civila...eu stiam ca de mult timp nu ar mai fi valabila nu din 2010.....insa este valabila..fiind incheiata in baza codului civil care este valabil.....
referitor la ce trebuie sa platiti...cei 16% sigur...nu stiu daca si celelalte contributii...de fapt e o nebuloasa...ca sunt doua opinii..este pos sa trebuiasca sa platiti si celelalte contributii..dar sa mai asteptam si alte pareri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie sau cim pentru ingrijitor asociatie de proprietari nety36 nety36 Buna ziua, va solicit ajutorul in problema de mai jos In urma verificarilor ca cenzor am observat ca ingrijitorului nu i s-a marit salariul incepand ... (vezi toată discuția)
Anaf mai recunoaste conventiile civile? Aigil Aigil Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: La Adunarea Generala anuala a membrilor Asociatiei de Proprietari ni s-a prezentat un Raport de Gestiune intocmit ... (vezi toată discuția)
Declarararea contributiilor pt conventii civile sorban55 sorban55 Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti, unde si cum se declara CASS retinuta de la un pensionar cu care am incheiat o conventie civila? Multumesc (vezi toată discuția)