avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare medicala....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare medicala....

Buna ziua.....imi cer scuze pentru deranj,insa am o problema care ma inebuneste......mama mea este asistent maternal,si din cate stiu are o asigurare medicala,insa s-a imbolnavit de curnad si a fost nevoita sa mearga la medic....la medicul de familie mai exact,...acesta negasind cauza imbolnavirii este nevoit sa ii dea mamei mele o trimitere catre un medic de specialitate.....insa aici intervine problema,deoarece nu poate sa ii dea trimitere pentru ca este angajata doar de 2 ani si zice el ca trebuie sa plateasca asigurarea medicala pe 5 ani din urma pentru ca asigurarea nu este valabila.....nu stiu ce este de facut,asa ca daca ma puteti ajuta cu un sfat va raman recunoscator.....multumesc si o zi buna
rugati-l sa va arate unde scrie ca trebuie sa fie asigurat pe 5 ani in urma.
E cam aberant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau in judecata statul italian simo77 simo77 Buna ziua ,mama mea a decedat in Italia,locuia acolo a muncit acolo legal,in ultimul an s a imbolnavit de cancer la plamini si a decedat in martie anul acesta ... (vezi toată discuția)
Asigurat medical ContSters415977 ContSters415977 Buna seara. Sint deja pensionara si, automat si asigurata medical. Normal, am medic de familie. Pina acum nu am avut probleme de sanatate si nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical risc maternal carmen2011 carmen2011 Buna ziua Sunt insarcinata in 14 saptamani, si as dori sa stiu in ce conditii se poate acorda concediu de risc maternal. Momentan nu am nici o problema cu ... (vezi toată discuția)