avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme de expediere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme de expediere

Am si eu o problema.Mia fost trimis un pachet din Warnemunde (germania) prin DHL paket international si cei de la DHL imi spun ca pachetul a ajuns in tara si ca a fost preluat de Posta Romana de la punctul de frontiera.Cei de la DLH au confirmat ca pachetl a fost inmanat Postei Romane dar sediul din Brasov al Postei Romane spune ca pachetul a fost pierdut.Ce sa fac?In pachet erau lucruri de valoare in valoare de aproximativ 500 euro.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:03, 26 Septembrie 2007
reclamatie la posta au ceva reguli interne si daca nu raspund ce vrei tu sa auzi/obtii despagubire in instanta....transportatorul raspunde pentru bunurile transportate........
asa este, contractul de transport este un contract real, unul dintre putinele existente in legislatie.

in aceste conditii, fara a intra in detalii, riscul pieirii apartine transportatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din colet trimis din germania in românia Anamariamirancea Anamariamirancea Buna ziua. Am o nelămurire . Am trimis un colet din Germania in România .mi sa spus de la firma Hermes ca pachetul are asigurate 500€ . Pachetul a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere/inselaciune sau litigiu civil? Lgabriel87 Lgabriel87 Buna seara, As vrea sa stiu daca urmatoarea situatie, pe care o voi relata, se incadreaza la abuz de incredere (caz penal) sau e doar un simplu litigiu civil? ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu tva? Utilizator65345 Utilizator65345 Buna. Eram curios cum se procedeaza cu TVA. Am comandat acum ceva timp doua produse din China. Unul a venit cu DHL, a ajuns in Germania si a fost preluat cu ... (vezi toată discuția)