Cristina  Popescu 
	    	Avocat

Cristina  Popescu 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

kra 
	    	Utilizator

kra 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

ContSters163314 
	    	Utilizator

ContSters163314 
	    	Utilizator	    

catalinvasile	                   

va rog sa ma lamuriti intr-o problema in luna ianuarie tatal meu in varsta de 60 de ani a fost lovit cu un box de un vecin in curtea mea ,eu am intervenit si ... (vezi toată discuția)
	                    catalinvasile	                   

va rog sa ma lamuriti intr-o problema in luna ianuarie tatal meu in varsta de 60 de ani a fost lovit cu un box de un vecin in curtea mea ,eu am intervenit si ... (vezi toată discuția)

ralucaanda	                   

Buna ziua.In data de 15-12-2011 fostul meu prieten m-a asteptat in curtea scolii unde invata sora mea de 11 ani,cu probleme speciale.Eu imi duceam sora la ... (vezi toată discuția)
	                    ralucaanda	                   

Buna ziua.In data de 15-12-2011 fostul meu prieten m-a asteptat in curtea scolii unde invata sora mea de 11 ani,cu probleme speciale.Eu imi duceam sora la ... (vezi toată discuția)

geo_geo	                   

am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi ... (vezi toată discuția)
	                    geo_geo	                   

am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi ... (vezi toată discuția)